Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ!


Διεξάγεται διασταύρωση πληροφοριών για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.Προσεχώς αναλυτικές λεπτομέρειες...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ?


Ένα δημοσίευμα στην ημερήσια εφημερίδα ΠΡΩΤΗ Ηλείας, με ημερομηνία 28-06-2008, απλώς ανέφερε την είδηση ότι η Μαριάννα Χρονοπούλου-Μαυράκη αυτοκτόνησε δίχως να αφήσει σημείωμα και έκλεισε με τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Η τοπική κοινωνία όμως έχει αντίθετη γνώμη. Παρόλο που η Μαριάννα βρέθηκε κρεμασμένη στο δέντρο με σχοινί τυλιγμένο στο λαιμό της και ένα σκαμπό δίπλα στα πόδια της, το οποίο έδειχνε ότι η ίδια το έσπρωξε, υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις και πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά για το κατά πόσο αξιοποιήθηκαν τα ευρήματα στον τόπο όπου βρέθηκε η Μαριάννα και εάν ο ιατροδικαστής και οι αρχές είναι απόλυτα σίγουροι ότι πρόκειται για αυτοκτονία και δεν υπάρχει ενδεχόμενο δολοφονίας .

ΑΜΟΙΒΗ 200.000Euro ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ!


Χατζής Γεώργιος του Χρήστου, ετών 31. Καταγωγή Ιωάννινα. Ο 31χρονος ηλεκτρονικός, εξαφανίστηκε στις 25/08/03 από την Αθήνα. Δίδεται αμοιβή 200.000 Ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση του.Ο Γεώργιος Χατζής , όπως προέκυψε μετά από έρευνες, φέρεται να έχει μυηθεί στους κόλπους θρησκευτικής αίρεσης και βρίσκεται εκτός της Ελληνικής επικράτειας.Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως υπάρχουν μαρτυρίες και γραπτή βεβαίωση από μονή του Αγίου Όρους την οποία επισκέφθηκε ο 31χρονος .Το γεγονός αυτό γεννά ελπίδες πως ο Γιώργος βρίσκεται εν ζωή.Σύμφωνα με τα ευρήματα που είναι στην κατοχή μας ο Γεώργιος Χατζής έχει αφήσει ένα περίεργο ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο δηλώνει πως αφήνει την περιουσία του σε συγγενικά του πρόσωπα.Η γραφολογική εξέταση απέδειξε όμως πως τα γράμματα των σημειωμάτων δεν ανήκουν στον εξαφανισθέντα... Οι πληροφορίες που έρχονται είναι πολλές και ερευνώνται όλες σχολαστικά.Γεννάται ένα σοβαρό και μεγάλο ερώτημα , ποιοί και γιατί είχαν παγιδέψει το σπίτι του πατέρα του Γιώργου, Χρήστου Χατζή , που διατηρεί στην Αθήνα με προηγμένα-υψηλής τεχνολογίας-συστήματα παρακολούθησης όλο το 24ωρο και απ'όλο τον κόσμο. Ο πατέρας , ο οποίος θεωρεί βέβαιο πως ο γιός του ζει, προσφέρει σ'όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες για την ανεύρεση του το ποσό των 200.000 ευρώ.Οι "ereunes" που έχουν τον πλήρη φάκελο της εξαφάνισης στην διάθεση τους , όπως μέχρι σήμερα αξιολογούν κάθε πληροφορία που πέφτει στην αντίληψη τους , έτσι και τώρα θα αξιοποιούν τις πληροφορίες ώστε να συμβάλλουν στην ταχύτερη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΑΜΟΙΒΗ 100.000Euro ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!



Εκλάπησαν κοσμήματα αξίας πάνω από 1.000.000 Ευρώ και μετρητά από Ιρακινό Επιχειρηματία, στο σπίτι του στο Σούνιο. Η έρευνα μας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εγκέφαλος της σπείρας είναι στενός συνεργάτης του με το ψευδόνυμο Misel, ο οποίος αμέσως μετά την κλοπή αναχώρησε για Τυννησία. Ο Misel όπως η έρευνα κατέληξε είχε συνεργό και η ληστεία έγινε την ώρα που όλοι οι Μουσουλμάνοι έκαναν την προσευχή τους, πράγμα που ο ίδιος το γνώριζε. Λόγο της στενής του σχέσης με τον επιχειρηματία, γνώριζε τον κωδικό του συναγερμού. Ορισμένα από τα κοσμήματα που εκλάπησαν είναι πανάκριβα δαχτυλίδια και κολιέ εμπλouτισμένα με ρουμπίνια και πολύτιμους Λίθους. Ο Misel τώρα βρίσκεται στην Τυννησία και φέρεται να δίνει εντολές από εκεί στους συνεργάτες του για την διακίνηση των κλοπιμέων. Όποιος γνωρίζει κάτι για την μεγάλη αυτή κλοπή και με την πληροφορία του θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τους δράστες και τα κλοπιμαία, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του Διευθυντού της εταιρίας του Μεγιστάνα θα αμοιφθεί με το ποσό των 100.000 Ευρώ.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας καλωσορίζουμε
στο blog μας, η 30 ετη πείρα στις έρευνες εγγυάται την αποτελεσματική βοήθεια μας στην αναζήτηση αγνοουμένων και την εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων.
Είμαστε στη διάθεση σας μέσου του blog μας αφιλοκερδώς να αναδείξουμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού κάθε υπόθεση που αφορά ανεύρεση εξαφανισθέντων προσώπων, και να προσφέρουμε συνδρομή για εξιχνίαση εγκλημάτων και λοιπών αδικημάτων που χρίζουν εξερεύνησης .

Σωκράτης Στρατής
Τηλέφωνο επικοινωνίας:2108812898 κινητό:6947375940