Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΕΙΚΟΣ - ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ 1821 ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΒΕΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΒΕΪΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΛΑΜΠΡΟ ΒΕΪΚΟ

ΛΙΑΝ συντομος θα δομοσιευσω το οικογενιακο δενδρο του εκ γαλατσιου κτηματια ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΕΙΚΟΥ με ολα τα ονοματα και τη διαδρομη του κτηματοσ βεικου απ το 1843 εως σημερα και σας καλω να συγκρινετε μονοισας αν υπαρχει ταυτιση συγγενικη των δυο οικογενειων  

θα δοσω στοιχεια   πως αποκτήθηκε το κτημα  και από ποιόν, ο τρόπος παραχώρησης ,και ποιά η πορεία των κληρονόμων του μέχρι σήμερα.Αποκαλύπτουμε άγνωστες λεπτομέρειες με γνώμονα ιστορικά αρχεία, δικαστικές αποφάσεις , διαθήκες, και μαρτυρίες.Με την συνδρομή των αδιάσειστων προαναφερόμενων στοιχείων θα συμβάλουμε ώστε να πέσει φως στο μέχρι σήμερα μυστήριο της ιστορικής καταβολής του άλσους Βεϊκου.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σωκράτης Στρατής

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ ADIAKRITOS.GR

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα πως το ,κατά τα άλλα έγκυρο, site: adiakritos.gr φιλοξένησε μια αυστηρή κριτική προς το πρόσωπο μου.Προς αποκατάσταση της αλήθειας προσωπικά στην εκπομπή της κυρίας Λαμπίρη στο Star channel όχι μόνο δεν μνημόνευσα κανέναν απατεώνα αλλά ζήτησα από τους επαγγελματίες του χώρου(που καλώς ή κακώς υπάρχουν) να προχωρήσουν σε αυτοκάθαρση. Μάλιστα ανέφερα ότι τα στοιχεία του επιτήδειου είναι στην διάθεση τους. Άλλωστε στην μακρόχρονη διαδρομή μου στον χώρο των ερευνών αποκάλυψα πολλές παράνομες δραστηριότητες τους.Ενδεικτικά αναφέρω πως μετά από σκληρή και επίμονη προσπάθεια έστειλα στην δικαιοσύνη πολλούς απ'αυτούς και μάλιστα σε τέσσερις περιπτώσεις έχουν καταδικαστεί. Σε μια  περίπτωση ένας τσαρλατάνος υποσχόταν πως...τεκνοποιούσε γυναίκες με προβλήματα υγείας, μ'ότι αυτό συνεπάγεται, και σε άλλη πως...κέρδιζε δικαστήρια.



Για του λόγου το αληθές σας προσκομίζω ένα ηχητικό απόσπασμα από την συνομιλία του εν λόγω "μάγου" που υποτίθεται  "επικοινωνεί" με τον "σατανά"!!! Παρακαλώ ,για να χαριτολογήσουμε , βρείτε "διερμηνέα" για να μεταφράσει τον "διάλογο".

Κλείνοντας θα αναφέρω πως σε ψυχαγωγικό επίπεδο είναι αποδεκτό το παραδοσιακό "διάβασμα" του...καφέ αλλά κατηγορηματικά είμαι ενάντιος αλλά και διώκτης κάθε λογής απατεώνα."











Φιλικά,
Σωκράτης Στρατής