Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ










Νέα δεδομένα προκύπτουν στο μυστήριο θάνατο της Μαριάννας Χρονοπούλου-Μαυράκη που έλαβε χώρα στη Ζαχάρω Ηλείας και συγκεκριμένα στο δάσος Καϊάφα στις 27-6-2008 . Μετά από πολύμηνους αγώνες, προσπάθειες μας και το έντονο ενδιαφέρον του Κου Αλεξόπουλου, διοικητή του Α.Τ Ζαχάρως, καταφέραμε ο φάκελος  όχι μόνο να μην μπει στο αρχείο, όπως αρχικώς είχε αποφασιστεί,αλλά αντιθέτως επιστράφει για πολλοστή φορά από την Εισαγγελία στο Αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω έρευνα . Αυτό αντικατοπτρίζει πως η Δικαιοσύνη και οι Αρχές δεν είναι απόλυτα πεπεισμένες πως πρόκειται για αυτοκτονία ο θάνατος της άτυχης  Μαριάννας, όπως αρχικά είχε χαρακτηριστεί. Τα κενά που είχαμε επισημάνει φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητα και γι'αυτό οι αρχές επέστρεψαν τον φάκελο και θα εντατικοποιήσουν την έρευνα.Η Εισαγγελία μάλιστα επανέρχεται με συγκεκριμένες υποδείξεις για στοιχεία τα οποία θεωρεί καθοριστικά για την έκβαση της υπόθεσης.
Ας θυμηθούμε το χρονικό του θανάτου της Μαριάννας Χρονοπούλου-Μαυράκη όπως είχε αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση μας: 

"Ένα δημοσίευμα στην ημερήσια εφημερίδα ΠΡΩΤΗ Ηλείας, με ημερομηνία 28-06-2008, απλώς ανέφερε την είδηση ότι η Μαριάννα Χρονοπούλου-Μαυράκη αυτοκτόνησε δίχως να αφήσει σημείωμα και έκλεισε με τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Η τοπική κοινωνία όμως έχει αντίθετη γνώμη. Παρόλο που η Μαριάννα βρέθηκε κρεμασμένη στο δέντρο με σχοινί τυλιγμένο στο λαιμό της και ένα σκαμπό δίπλα στα πόδια της, το οποίο έδειχνε ότι η ίδια το έσπρωξε, υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις και πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά για το κατά πόσο αξιοποιήθηκαν τα ευρήματα στον τόπο όπου βρέθηκε η Μαριάννα και εάν ο ιατροδικαστής και οι αρχές είναι απόλυτα σίγουροι ότι πρόκειται για αυτοκτονία και δεν υπάρχει ενδεχόμενο δολοφονίας."

Υ.Γ Είναι προφανές πως και οι αρχές συνεχίζουν να προβληματίζονται για το αν πραγματικά ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προήλθε από αυτοκτονία ή δολοφονία και διατηρούν επιφυλάξεις κάτι που επιβεβαιώνεται από τον εξονυχιστικό έλεγχο της υπόθεσης που συνεχίζετε μέχρι και σήμερα...
Οι ereunes δεσμεύονται πως θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να λάμψει η αλήθεια τόσο για την Μαριάννα όσο και για τον πατέρα της Βασίλη Χρονόπουλο που "έφυγε" πρόσφατα από την ζωή με τον καημό του αδικοχαμένου παιδιού του. 

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΟ NEWSIT.GR ΤΟΥ Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ "ΓΟΛΓΟΘΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!

ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ "EREUNES"

"Εικόνες βγαλμένες από μαφιόζικη ταινία εκτυλίσσονται καθημερινά στον οικισμό των Νεοκτίστων Ασπροπύργου.Σχεδόν μισή ώρα από την Ομόνοια βασιλεύει ο νόμος της ατιμωρησίας με κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων, παράνομη κοπή τους σε αλάνες, απειλές, εκβιασμούς και το τοπικό αστυνομικό τμήμα σε ρόλο παθητικού θεατή! Το «Newsit» ανοίγει τον φάκελο του βρώμικου κυκλώματος στον Ασπρόπυργο που έχει καταστήσει άβατο την περιοχή και απειλεί όχι μόνο τις περιουσίες των πολιτών αλλά και την σωματική τους ακεραιότητα.

Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Εικόνα μιας τριτοκοσμικής χώρας...Άνθρωποι που ζουν στα σκουπίδια, παράγκες σε καταπατημένα οικόπεδα . Δίχως νερό, ηλεκτρισμό και αποχέτευση. Και το απόλυτο κοντράστ στο τοπίο: Υπερπολυτελείς μεζονέτες κτισμένες στη μέση του πουθενά...



Εδώ η οικονομική κρίση δεν...αγγίζει την άψογα οργανωμένη σπείρα κλοπής και εκποίησης κλοπιμαίων φορτηγών αυτοκινήτων ως ανταλλακτικά ,ακόμα και με μαζικές εξαγωγές σε Συρία και Αφρική.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η ΑΛΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΛΟΠΗΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Εντοπίσαμε, και φωτογραφίσαμε την αλάνα με τα γνωστά πλέον σε όλους μας κλεμμένα-κομμένα φορτηγά. Άγνωστο παραμένει μέχρι και αυτή την στιγμή, σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη αλάνα και η επιχείρηση "φάντασμα" η οποία δρα κυρίως τις νυχτερινές ώρες στο χώρο αυτό.

Υπάρχουν άτομα άγνωστα, που περιφρουρούν προκλητικά την καταπατημένη έκταση, και κοιτούν περίεργα ακόμα και τους περαστικούς. Όπως καταλαβαίνετε, κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει και να περάσει από τον συγκεκριμένο χώρο, πόσο μάλλον να μπει και μέσα σε αυτόν. Τα φορτηγά που κατορθώσαμε να φωτογραφίσουμε και σας παρουσιάζουμε όπως είναι σήμερα, σίγουρα ανήκουν σε ιδιοκτήτες που έπεσαν θύματα οι οποίοι και τα ψάχνουν.

Όποιος αναγνωρίσει το φορτηγό του στις εικόνες που παραθέτουμε, είμαστε στην διάθεση του, να του παράσχουμε αφιλοκερδώς οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!

Βρέθηκε το εικονιζόμενο mercedes μοντέλο 8586 που είχαμε δημοσιεύσει στις 5/4/2010  το οποίο είχαμε εντοπίσει και φωτογραφίσει σε αλάνα στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ο νόμιμος ιδιοκτήτης του το αναγνώρισε και επικοινώνησε μαζί μας προσκομίζοντας μας την φωτογραφία του προ της κλοπής-κοπής.Εφόσον διαπιστώσαμε πως πρόκειται για το ίδιο φορτηγό παραδώσαμε στο ιδιοκτήτη του και θύμα κλοπής ότι στοιχεία είχαμε συλλέξει . Παραταύτα αξίζει να περιγράψουμε τον τρόπο που δρα η επικίνδυνη σπείρα για να ενημερώσουμε τυχόν επίδοξους πωλητές φορτηγών αυτοκινήτων που δημοσιεύουν αγγελίες πώλησης στο διαδίκτυο (και όχι μόνο) για μην πέσουν στα χέρια των...αετονύχηδων που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σ'όλη την Ελλάδα. Μάλιστα για να φαίνονται πειστικοί ως φερέγγυοι αγοραστές παρουσιάζονται ως επιφανείς έμποροι ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας ψεύτικα-ανύπαρκτα ονόματα  και παρουσιάζοντας παραστατικά αγοροπωλήσεων νεκρών ή ατόμων που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Έχουν αναφερθεί εκβιασμοί, απειλές και οτιδήποτε μπορεί να επιστρατεύσουν οι εν λόγω απατεώνες. Αξιοπερίεργο είναι πως ,σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ,όλα τα ονόματα των συγκεκριμένων κακοποιών και ο τρόπος δράσης τους έχουν πέσει στην αντίληψη των οικείων αστυνομικών τμημάτων και έχουν γίνει πολλές επιχειρήσεις και συλλήψεις. Ωστόσο παρά τις ογκώδεις εις βάρος τους δικογραφίες και τα εντάλματα συλλήψεων εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι και να συνεχίζουν την παράνομη δραστηριότητα τους.Για περισσότερες και αναλυτικές λεπτομέρειες της δράσης του κυκλώματος διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο: " ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ".Επιφυλλασόμεθα να αναδείξουμε δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις και δικογραφίες   ανάλογων κρουσμάτων που έλαβαν χώρα στις περιοχές του υπολοίπου Αττικής όπως: Ασπρόπυργο, Ζεφύρι,Α.Λιόσια κ.α.
Επίσης δηλώνουμε πως έχουμε πρόταση η οποία θα συμβάλλει να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα αρκεί οι αρχές να την ακούσουν και αν επιθυμούν να την υιοθετήσουν και εφαρμόσουν. Ξεκαθαρίζουμε πως το ereunes.blogspot.com προθυμοποιείτε αφιλοκερδώς και προσφέρει πληροφορίες που αντλούνται μέσα από πηγές και καταγγελίες αναγνωστών και είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων-θυμάτων κλοπής.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ακόμα μια κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου μάρκας Mercedes 8586 και χρώματος μπλε, εκλάπη στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Η γνωστή σπείρα, κάλεσε τον ιδιοκτήτη από την Θεσσαλονίκη που τον βρήκαν μέσω internet, ο οποίος είχε δημοσιεύσει αγγελία για την πώληση του συγκεκριμένου φορτηγού. Μετά από επικοινωνία που είχε προηγηθεί, εμφανίστηκαν τρία νεαρά άτομα τσιγγάνοι στην καταγωγή, με ένα Ι.Χ μάρκας BMW χρώματος λευκό. Τον οδήγησαν πίσω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, σε μια μεγάλη αλάνα. Μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν, συμφώνησαν στο ποσό και ο ιδιοκτήτης υπέγραψε το τιμολόγιο πώλησης. Εν συνεχεία, τα δυο άτομα που κατά δήλωση τους ήταν αδέλφια ηλικίας από 25 έως 30 ετών, πήραν στα χέρια τους το τιμολόγιο αγοράς, έβαλαν τον πωλητή στην BMW και τον μετέφεραν στα Άνω Λιόσια και σταματήσανε στην καφετέρια ΝΙΚΟΣ. Ο μεγαλύτερος αδελφός έφυγε λέγοντας ότι πάει να φέρει τα χρήματα από το σπίτι που βρίσκεται δίπλα, και έμεινε ο πωλητής με τον μικρότερο αδελφό ο οποίος στη συνέχεια προφασίστηκε ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα και εξαφανίστηκε με την λευκή BMW παίρνοντας μαζί του όχι μόνο το τιμολόγιο πώλησης αλλά και ολόκληρο το μπλοκ.

Παρακαλούμε, όποιος δει η γνωρίσει το εικονιζόμενο φορτηγό, να τηλεφωνήσει στον ιδιοκτήτη στο τηλέφωνο 6973203830 κος. Στέλιος ή στα τηλέφωνα του ereunes

Δίδεται αμοιβή.

Υ.Γ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ Η ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ KAI OXI MONO, NA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOCK ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Εκλάπη για ακόμα μια φορά, φορτηγό αυτοκίνητο μάρκας Mercedes 3335 και χρώματος κόκκινου, στα μέσα του Μαρτίου, από την περιοχή της Θράκης. Η κλοπή έγινε με τον γνωστό πλέον τρόπο σε όλους μας που χρησιμοποιεί η μαφία των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, δηλαδή με πλαστά τιμολόγια, ακάλυπτες επιταγές, πλαστά στοιχεία αγοραστή κλπ.



Όποιος έχει αναγνωρίσει το εικονιζόμενο φορτηγό ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα γνωστά τηλέφωνα.


Δίδεται αμοιβή.



Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτή την στιγμή στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, πάνω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο σημείο ΑΛΑΝΑ ΚΟΠΗΣ 1 όπως αναγράφετε και στον χάρτη, υπάρχουν δυο κλεμμένα φορτηγά. Το πρώτο το έκoψαν και τώρα το φορτώνουν προς άγνωστη κατεύθυνση και το δεύτερο μάρκας Mercedes και χρώματος κίτρινο με φορτωμένο μηχάνημα μόνωσης ταρατσών βρίσκετε πάνω στο φορτηγό.

Όποιος έχασε πρόσφατα το ανωτέρω όχημα, να σπεύσει να το παραλάβει. Ειδοποιήθηκε επειγόντως και το Α.Τ Ασπροπύργου και η Άμεσος Δράση και πιστεύουμε ότι θα το προλάβει..