Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ" ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της μοναδικής κληρονόμου του βαθύπλουτου Γεωργίου Αδαμόπουλου, Έλληνα επιχειρηματία εξ Αιγύπτου.
Μια σημαντική πληροφορία πιστεύουμε πως σύντομα θα ρίξει φως στο μυστήριο.
Συγκεκριμένα έφτασε στα χέρια μας επιστολή από ευαισθητοποιημένο αναγνώστη για την οποία μας πληροφόρησε πως αποστολέας είναι η εξαφανισθείσα!
Συγκρίνωντας και εμείς με παλαιότερο ιδιόχειρο γράμμα που είχαμε λάβει (και είχαμε τότε την διαβεβαίωση από άτομο που επικοινώνησε μαζί μας το οποίο μας συστήθηκε ως Δέσποινα Βελισσαρίου πως αποστολέας ήταν η ίδια και για του λόγου το αληθές μας έδωσε λεπτομέρειες που αφορούσαν τον Γεώργιο Αδαμόπουλο) διαπιστώσαμε φοβερές ομοιότητες...
Τις επιστολές-ντοκουμέντο που παραθέτουμε , τις θεωρούμε ιδιαίτερα σοβαρές.
Μετά από σχολαστική ανάλυση και ταυτοποίηση του γραφικού χαρακτήρα μας κάνει να αισιοδοξούμε πως θα μας οδηγήσει στην εξαφανισθείσα κληρονόμο ή στο κύκλωμα που παρουσιάζεται ως η Δέσποινα Βελισσαρίου.

Αυτό που διαπιστώνουμε είναι πως βρισκόμαστε κοντά στον εντοπισμό του αποστολέα των δύο επιστολών και ήδη έχουμε ενημερώσει τους οικείους της για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.



Να σημειώσουμε πως αν και τώρα οι ίδιοι κύκλοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα ,στέλνοντας επιστολές που στοχεύουν στην δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, επαναλαμβάνουμε πως η υπόθεση για μας θα κλείσει μόνο όταν βρούμε την Δέσποινα Βελισσαρίου ,όχι δια αλληλογραφίας, αλλά αυτοπροσώπως!

Και θεωρούμε πλέον πως είναι θέμα χρόνου...

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες και τα στοιχεία που φτάνουν στο "ereunes" και σας διαβεβαιώνουμε πως όλα είναι χρήσιμα και αξιοποιούνται με τον πιο σχολαστικό τρόπο.



Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αναζητείται άντρας Συριακής καταγωγής που χρησιμοποιεί κατά περίσταση το όνομα HAJSAN KARIMO (35 ετών) καθώς και άλλα ψευδή στοιχεία για αποφύγει την σύλληψη του από τις αρχές.. Έχει ύψος 1,67 μ. και βάρος περίπου 60 κιλά






                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ο εν λόγω φέρεται να απήγαγε τον Mateo Dulla τότε 11 μηνών, στις 7/9/2008 και ώρα 18:30  από το Κουκάκι. Ο μικρός Ματέο έχει γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.


Σας παραθέτουμε σειρά φωτογραφιών με την βοήθεια της τεχνολογίας για τις τυχόν παραλλαγές της εμφάνισης του HAJSAN KARIMO.
(Κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση) 
 
 
 

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ" ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ Δ.ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ

Μετά την δημοσιοποίηση στην εφημερίδα "Espresso" και την τηλεοπτική προβολή της υπόθεσης εξαφάνισης της μοναδικής κληρονόμου του βαθύπλουτου Γεωργίου Αδαμόπουλου, Έλληνα επιχειρηματία εξ Αιγύπτου, φτάνουν νέες πληροφορίες που πιστεύουμε πως σύντομα θα ρίξουν φως στο μυστήριο. Μια από τις πληροφορίες-ντοκουμέντο ,που κρίνουμε ιδιαίτερα σοβαρό, ήδη αναλύεται σχολαστικά και μας κάνει να αισιοδοξούμε πως θα μας οδηγήσει στην εξαφανισθείσα κληρονόμο ή στο κύκλωμα που παρουσιάζεται ως η Δέσποινα Βελισσαρίου.
Να σημειώσουμε πως κάποιοι προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την έρευνα στέλνουν επιστολές, πληροφορίες, μηνύματα με παραπλανητικό περιεχόμενο.



Σας διαβεβαιώνουμε θα θεωρήσουμε πως η υπόθεση έκλεισε μόνο όταν εμείς και οι συγγενείς της την βρούμε και έρθουμε σε προσωπική επαφή μαζί της.
Σύντομα νέες εξελίξεις...

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΜΑΪΜΟΥ" ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΕ BLOG ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Σε απάντηση συκοφαντικής-υβριστικής ανάρτησης ανώνυμου συντάκτη σε blog του Ασπροπύργου (http://aspropyrgosonline.blogspot.com/2010/03/blog-post_6205.html ) ,εις βάρος μου, σας παραθέτω τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο του Συλλόγου κατοίκων Νεοκτίστων Ασπροπύργου:

"Πρώτα απ'όλα με κάλεσαν να παραβρεθώ για να συζητήσουμε από κοινού το σοβαρό πρόβλημα εγκληματικότητάς που μαστίζει την περιοχή τους. Μου τόνισαν μάλιστα πως η Αστυνομία , ο Δήμος και οι λοιπές αρχές είναι ανύπαρκτες και αδυνατούν να λύσουν το οξύτατο πρόβλημα.Σύσσωμο το συμβούλιο του Συλλόγου μου έθεσε το ερώτημα πως μπορώ να συνεισφέρω προκειμένου να σταματήσει η ανεξέλεγκτη κατάσταση.Ως επαγγελματίας με 35 χρόνια προσφοράς στο χώρο,υπηρετώ με συνέπεια την δουλειά μου και με σεβασμό προσφέρω τις υπηρεσίες μου.Γι'αυτό διεξοδικά τους ανέπτυξα επ'ακριβώς με πιο τρόπο θα μπορούσα να λειτουργήσω θετικά, σε συνδιασμό με την συνδρομή και των ιδίων των κατοίκων (υποδεικνύοντας μάλιστα δύο μέλη του συλλόγου που θα συνεργαζόμασταν). Δεσμεύτηκα ,ενώπιων των παρευρισκομένων μελών του συλλόγου-κατοίκων, πως με την σχολαστική ενασχόλησή μου με το πρόβλημα εντός έξι μηνών θα μειωθεί σημαντικά η εγκληματικότητα της περιοχής. Συγκεκριμένα οι παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες των Νεοκτίστων Ασπροπύργου συνοψίζονται ως εξής:

α)Εμπορία ναρκωτικών που γίνεται νυχθημερόν σε σημείο μάλιστα που δεν διστάζουν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος να χρησιμοποιούν ακόμα και ανήλικα παιδιά ως διακινητές-βαποράκια!

β)Καταπάτηση οικοπέδων, αγροτεμαχίων και εκτάσεων γης στην ευρύτερη περιοχή.
Αποτέλεσμα της παράνομης δραστηριότητάς τους η δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού που καταλήγει να εγκαταλείπονται οι εκτάσεις από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τίτλων γης .
Πολλά οικόπεδα ,εν αγνοία των ιδιοκτητών τους, έχουν ήδη καταπατηθεί,χτιστεί και κατοικούνται από επικίνδυνους καταπατητές.

γ)Ληστείες οικιών. Κατ'επανάληψη έχουν πέσει θύματα κλοπής-ξυλοδαρμού από μασκοφόρους εγκληματίες ανήμποροι γείτονες τους . Τα περιστατικά χαρακτηρίζονται από την ακραία βιαιότητα τους και ως εκ θαύματος ακόμα δεν έχουνε θρηνύσει θύματα. 'Οπως μάλιστα αφέθηκε να εννοηθεί στην συνάντηση μας αρκετοί από τους δράστες είναι γνώριμοι τους και κάτοικοι της περιοχής.

δ)Παραβάσεις όπως κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, κλοπή νερού από το δίκτυο ύδρευσης και κλοπή-κάψιμο υλικών που περιέχουν χαλκό.

ε)Αυτό που με εξέπληξε στις αφηγήσεις ,των παρευρισκομένων και μελών του συμβουλίου κατοίκων, είναι η δράση παράνομου κυκλώματος ,που απαρτίζεται και από κατοίκους των Νεοκτίστων, που λυμαίνεται την περιοχή και έχει λεηλατήσει τις περιουσίες ανυποψίαστων ιδιοκτητών φορτηγών και βαρέως τύπου οχημάτων απ'όλη την Ελληνική επικράτεια.
Η κατ'εξακολούθηση κλοπή φορτηγών αυτοκινήτων πλέον είναι σύνηθες φαινόμενο για τους κατοίκους αφού οι παράνομες δραστηριότητες είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού και τα κλοπιμαία κόβονται εν μια νυχτί σε καταπατημένες εκτάσεις. Εν συνεχεία ως ανταλλακτικά διοχετεύονται σε μάντρες-κλεπταποδόχους με πλαστά τιμολόγια και μέρος εξ αυτών εξάγονται στη Συρία! Μάλιστα ενώπιων μου αναφέρθηκαν και ονόματα μελών της σπείρας και κλεπταποδόχων...

      
Σ'αυτή την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί μου πρότειναν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.Ως επαγγελματίας τους κατέθεσα πλήρη πρόταση  και ανέλυσα το οικονομικό κόστος της. Άλλωστε γνωρίζοντας ,οι άνθρωποι που με προσκάλεσαν, την πολυετή καριέρα μου στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών θα τους αποσαφηνίσω πως δεν υπήρξα ποτέ ως τώρα "συμβουλάτορας-ινστρούκτορας" , όπως με αποκαλεί ο γνωστός σε μένα αλλά και σ'εσάς, κατά τα άλλα άγνωστος συντάκτης της ανάρτησης. Επίσης δεν εκπροσωπώ κανένα...φιλανθρωπικό ευαγές ίδρυμα για να προσφέρω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) στον σύλλογο κατοίκων και να αναλώσω πολύτιμο χρόνο για το σκοπό αυτό από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες.
Κλείνοντας ,επιστρέφω επωνύμως τους χαρακτηρισμούς του συντάκτη της ανάρτησης( "Σωκράτη Στρατή, έχεις το θράσσος και μιλάς;") που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ενός blog και τον καλώ να υπογράψει με τα πλήρη στοιχεία του την άποψη του.
Το θράσσος που αναφέρει ο "μαΐμού" συντάκτης του blog είναι το γεγονός πως ένας επαγγελματίας καταθέτει οικονομική πρόταση για την αμοιβή του ή γιατί δήλωσα ευθαρσώς την άποψη μου που ίσως δεν βολεύει κάποιους;

Οι οποίοι όχι μόνο δεν απάντησαν ,έστω αρνητικά στη πρόταση μου, αλλά έφτασαν στο σημείο να με απειλήσουν...Ενοχλημένοι από το γεγονός πως με εξουσιοδότησαν να αναλάβω την υπόθεση ,ιδιοκτήτες που έπεσαν θύματα κλοπής των φορτηγών αυτοκινήτων τους, προσπάθησαν ακόμα και να δυσχεράνουν το έργο μου.
Παρ'όλα τα εμπόδια που αντιμετώπισα ,από μεμονωμένα άτομα ,σήμερα στο σύνολο της η τοπική κοινωνία απολαμβάνει τα ευεργετικά αποτελέσματα της προσπάθειας μου για την απομάκρυνση του κυκλώματος της κλοπής και κοπής φορτηγών αυτοκινήτων.
Φυσικά χωρίς να χρειαστεί  κανένας κάτοικος να πληρώσει ούτε ένα...σεντ!
Και αντί για ένα "ευχαριστώ" κάποιοι...ευφιέστατοι εγκέφαλοι ,που καλοβλέπουν σε μικροκομματικά ωφέλη λόγω των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, έφτασαν στο νοσηρό σημείο να αναρτήσουν (χωρίς το σθένος να το υπογράψουν) αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα εις βάρος μου."

Με εκτίμηση,

Σωκράτης Στρατής     

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ MATEO DULLA

Θετική εξέλιξη έχουμε στην έρευνα ανεύρεσης του μόλις 2,5 ετών Mateo Dulla.Με την συνδρομή του προέδρου του συνδέσμου Αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα, Ταχίρ Μίτσι(κάτω αριστερά στην φωτό με τον δημοσιογράφο Αλέξη Τερζή), η μητέρα του άτυχου μικρού συναντήθηκε με τον πρέσβη της Αλβανίας, Bili Minarolli. Η Albana Dulla(πάνω αριστερά στην φωτό με την ποινικολόγο Φωτεινή Βερνέζη και την γιαγιά του μικρού Mateo) επισκέφθηκε την Αλβανική πρεσβεία της Αθήνας όπου είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για την προσπάθεια εντοπισμού του γιού της που απήχθη στις 7/9/2008 από τον πατέρα του , Hajsan Karimo ,Συριακής καταγωγής, (37 ετών).
Ωστόσο μετά από έγκυρη πληροφορία(από αξιόπιστη πηγή) που μας γνωστοποιήθηκε στις "ereunes" ,πριν από λίγη ώρα, έχουν βρεθεί ίχνη του αναζητούμενου Hajsan Karimo σε συγκεκριμένη περιοχή . Ήδη γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να προσεγγίσουμε το σημείο που αναφέρεται στην πληροφορία. 

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΕΟ!

Ο Mateo Dulla 11 μηνών, στις 7/9/2008 και ώρα 18:30 απήχθη από το Κουκάκι. Έχει γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά, ύψος 75 εκ., βάρος 10 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.

Αναζητείται άντρας Συριακής καταγωγής που χρησιμοποιεί κατά περίσταση το όνομα HAJSAN KARIMO (35 ετών) καθώς και άλλα ψευδή στοιχεία για αποφύγει την σύλληψη του από τις αρχές.. Έχει ύψος 1,67 μ. και βάρος περίπου 60 κιλά






                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ο εν λόγω φέρεται να απήγαγε τον Mateo Dulla τότε 11 μηνών, στις 7/9/2008 και ώρα 18:30  από το Κουκάκι. Ο μικρός Ματέο έχει γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.


Σας παραθέτουμε σειρά φωτογραφιών με την βοήθεια της τεχνολογίας για τις τυχόν παραλλαγές της εμφάνισης του HAJSAN KARIMO.
 
 
 














Δίδεται αμοιβή για έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες που θα μας οδηγήσουν στην ανεύρεση του ,περίπου 2,5 ετών σήμερα, MATEO DULLA.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο ΜΑΤΕΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ο MATEO DULLA (φωτό 1η κάτω) πριν την απαγωγή του στις 7/9/2008 και ώρα 18:30 από το Κουκάκι σε ηλικία μόλις 6 μηνών.
Ο MATEO DULLA (κατά προσέγγιση με την βοήθεια της τεχνολογίας) πως είναι ΣΗΜΕΡΑ
Λόγω της αδυναμίας να παραθέσουμε  φωτογραφικό υλικό που να απεικονίζει τον ΜATEO σήμερα ,σχεδόν δύο χρόνια από την απαγωγή του, σας παρουσιάζουμε, με πιθανή μικρή απόκλιση το σημερινό πρόσωπο του με την βοήθεια της τεχνολογίας (για να στηρίξουμε την προσπάθεια οπτικής αναγνώρισής του).     

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νέα στοιχεία για τον απαγωγέα του μικρού Mateo Dulla ,προκύπτουν από μαρτυρίες ατόμων κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα έρευνάς μας. Ανατρέπουν με τα λεγόμενα τους την επικρατούσα αντίληψη πως ο δράστης Hajsan Karimo έχει διαφύγει στην πατρίδα του την Συρία.Χωρίς να αποκλείουμε κατηγορηματικά και αυτή την εκδοχή , λαμβάνουμε όμως σοβαρά υπόψη μας εκμυστηρεύσεις δύο ανθρώπων που τον γνωρίζουν  και μας διαβεβαιώνουν πως εθεάθει πριν από πέντε και δύο μήνες αντίστοιχα σε σημεία της πρωτεύουσας.
Εστιάζουμε πλέον την σχολαστική έρευνα μας σε συγκεκριμένες περιοχές και άτομα του περιβάλλοντός του τα οποία σίγουρα γνωρίζουν την αλήθεια αλλά σιωπούν προκλητικά. Οι συγκεκριμένοι φίλοι-ομοεθνείς του δράστη της απαγωγής επιστρατεύουν διάφορα τεχνάσματα με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν.
Στην μεγάλη προσπάθεια μας συμμετέχει ενεργά, μετά από έκκληση μας, και ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξης Τερζής(βλέπε φωτό) που έχει εισχωρήσει σε επικίνδυνα στέκια ομοεθνών του.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ "ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ MATEO

Ο Mateo απήχθη από τον πατέρα του.Θεωρείται ότι η απαγωγή του, είναι πράξη εκδίκησης.Ο Mateo Dulla, εξαφανίστηκε στις 7/9/2008 και ώρα 18:30 από το Κουκάκι.Ο Mateo είναι σήμερα περίπου 2,5 ετών, τα μαλλιά του είναι καστανά, τα μάτια του είναι γκριζοπράσινα, ενώ όταν εξαφανίσθηκε είχε ύψος 75 εκ. και το βάρος του ήταν 10 κιλά.
Φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.
Απήχθη από τον πατέρα του , Hajsan Karimo ,Συριακής καταγωγής, (36 ετών). Έχει ύψος 1,67 μ. και βάρος 60 κιλά.Ο πατέρας του  φέρεται να εξέλαβε την εγκυμοσύνη ως "πίεση" για να νυμφευθεί  κάτι που τον ώθησε να εγκαταλείψει την έγκυο φίλη του.
Όταν γεννήθηκε το μωρό έδειξε πως ξεπέρασε την άρνηση του και μετά από δικές του εκκλήσεις ,συνάντησε τον γιό του. Η τρίτη επαφή τους όμως στάθηκε μοιραία...
Σύμφωνα με την μητέρα,  κατά την τελευταία συνάντηση τους σε καφετέρια του Κουκακίου προσποιούμενος ο απαγωγέας πως ήθελε να περάσει λίγη ώρα μόνος με το παιδί , της το απέσπασε με δόλο και από τότε αγνοείται η τύχη του μικρού Mateo.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Hajsan Karimo στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για αδικήματα όπως πλαστογραφία, παραποίηση ταξιδιωτικών εγγράφων(πράγμα που μας ανησυχεί ιδιαίτερα διότι μπορεί να το φυγαδέψει με πλαστά έγγραφα και ψευδή στοιχεία δικά του όσο και του παιδιού).
Ο απαγωγέας , σύμφωνα με την μητέρα, κυκλοφορούσε με διάφορα ονόματα χωρίς άδεια παραμονής και εργαζόταν περιστασιακά ως τραγουδιστής σε διάφορα νυχτερινά κέντρα με αραβική μουσική , ελαιοχρωματιστής, και ήταν αναμεμειγμένος σε σπείρα παραχάραξης ταξιδιωτικών και άλλων δημοσίων εγγράφων και είχε μάλιστα συλληφθεί.
Παρά το γεγονός πως με την απαγωγή του μικρού Mateo έχει ασχοληθεί ,εκτός από το "Χαμόγελο του παιδιού", και σημαντική μερίδα των ΜΜΕ δυστυχώς ,όπως μας ενημέρωσε η μητέρα του, δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ίχνη του γιού της.

Οι "ereunes" αξιοποιούν σχολαστικά όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα και μπαίνουν δυναμικά στην προσπάθεια ανεύρεσης του μικρού Mateo.
Αναμένουμε και την δική σας βοήθεια στο email μας: stratis@detectiv.gr με την διαβεβαίωση πως  θα κάνουμε διεξοδική έρευνα για τις δικές σας πολύτιμες πληροφορίες που θα λάβουμε.
Αρωγός της προσπάθειας μας είναι η γνωστή ποινικολόγος Φωτεινή Βερνέζη  η οποία συνδράμει αποφασιστικά με την νομική στήριξη της για την θετική έκβαση της υπόθεσης.