Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΜΟΙΒΗ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗ

Γιώργος Χατζής


ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ






Σχετικά με την εξαφάνιση του γιου του, ο Χρήστος Χατζής αποκαλύπτει ότι απόπειρες δολοφονίας, εκβιασμοί, παρακολουθήσεις, δικαστικές διαμάχες, δωροδοκίες νομικών, απειλές κλπ ευτράπελα λαμβάνουν χώρα πίσω από την εξαφάνιση του πολυεκατομμυριούχου εξαφανισθέντα Γιώργο Χατζή. Μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε τον Γιώργο Χατζή στην Αθήνα. Μια σειρά άλλων γεγονότων που προκύπτουν από έγγραφα και ντοκουμέντα, δίνουν στον πατέρα Χρήστο Χατζή την βεβαιότητα ότι το παιδί του όχι μόνο ζει, αλλά συναντιέται με άτομα του οικείου περιβάλλοντος του. Από στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο πατέρας Χρήστος Χατζής, είναι πεπεισμένος ότι το παιδί του βρίσκεται εν ζωή και έχει βάσιμες υποψίες ως προς το σημείο που βρίσκεται. Όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας ο οποίος έχει καταθέσει ενόρκως ότι είδε τον Γιώργο πριν από 1 χρόνο, πρέπει να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, πράγμα το οποίο τον ανησυχεί ιδιαίτερα δεδομένου ότι τα άτομα που τον συνοδεύανε έχουνε κοινή οικονομική και κληρονομική σχέση και δικαιολογεί ο ίδιος (πατέρας) για ποιο λόγο ο Γιώργος μένει ακόμη στην αφάνεια και εάν από τότε που εθεάθη έως και σήμερα είναι ζωντανός. Αξιοπερίεργο είναι ότι ο ίδιος ο πατέρας Χρήστος Χατζής βρίσκεται και ο ίδιος υπό στενή προσωπική και ηλεκτρονική παρακολούθηση και ένα μέρος των συστημάτων παρακολούθησης έχει αποκαλυφθεί και αποδειχθεί. Οι δράστες εντοπίστηκαν και ομολόγησαν την παράνομη αυτή πράξη τους χωρίς όμως να εξηγήσουν τους λόγους που το έκαναν, και εάν πάρουμε σαν δεδομένο την απόπειρα δολοφονίας που του έγινε μέσα στο σπίτι  του από άτομα του ιδίου περιβάλλοντος του λίγο πριν την εξαφάνιση του Γιώργου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των (Γιώργου και Χρήστου Χατζή) για λόγους καθαρά οικονομικούς, διότι ο Χρήστος Χατζής διαθέτει μια τεράστια περιουσία αμύθητης αξίας. Τέλος ο κος Χρήστος Χατζής διαθέτει ένα ογκώδη φάκελο με στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την δολοφονική απόπειρα εναντίον του, ως και τους λόγους εξαφάνισης του Γιώργου και τα άτομα που τον κρατάνε ακόμα και σήμερα. Το ανησυχητικό όλων αυτών είναι ότι τα άτομα που κατά την άποψη του κρύβονται πίσω από όλη αυτή την ιστορία είναι σε θέση να του κάνουν ακόμη και κακό, διότι έχουν  σχέση με την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας που έχουμε προαναφέρει. Κλείνοντας λοιπόν, ο κος. Χρήστος Χατζής επιθυμεί να δημοσιοποιήσει το σοβαρό αυτό θέμα που τον απασχολεί και ζητά πραγματική βοήθεια από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του Γιώργου, προσφέροντας το ποσό των 200.000€ αποκλείοντας επιτήδειους απατεώνες που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς και ψευδώς υποσχόμενοι ισχυρίζονται πως γνωρίζουν που βρίσκεται και αντ'αυτού ζητάνε προκαταβολικός χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίζονται. Δυστυχώς στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται και κρατικοί λειτουργοί με ανώτατα αξιώματα.


Μέγαρο Χατζή


Δολοφονική απόπειρα κατά Χρήστου Χατζή


Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΚΛΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Εκλάπη από την περιοχή του Πολύγωνου στις 04/05/2011 αυτοκίνητο αγροτικό μάρκας Ford Transit χρώματος λευκό και με αριθμό κυκλοφορίας ΥΖΙ 2700. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το εικονιζόμενο αυτοκίνητο να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6977349435, 2108812898.

Δίδεται αμοιβή











Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Επιχείρηση σκούπα   της ΕΛΑΣ γίνεται αυτή την στιγμή στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Μια μέρα μετά την γενική συνέλευση που έκανε ο δήμαρχος Ασπροπύργου Κος Νικόλαος Μελετίου όπου έλαβαν μέρος όλοι οι αρμόδιοι πολιτικοί και αστυνομικοί φορείς της Αττικής και ενημερώθηκαν για την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή λόγο της εγκληματικότητας, σήμερα φαίνεται να έγινε πράξη αυτό που οι κάτοικοι ζητούν εδώ και πολλά χρόνια την εκκαθάριση δηλαδή της περιοχής τους από την εγκληματικότητα. Αξιοπερίεργο είναι δε ότι οι κάτοικοι δέχτηκαν τις αστυνομικές δυνάμεις με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα ελπίζοντας ότι έγινε η αρχή εκκαθάρισης του κακού που τόσα χρόνια μαστίζει την περιοχή τους. Επίσης και η Δημοτική αρχή έλαβε δράση στέλνοντας πολλά μηχανήματα καθαρίζοντας την βρόμα και δυσωδία έξω από τις αυλές των κατοίκων. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο, δηλώνουμε απλά ότι επαινούμε και ενθαρρύνουμε τις ενέργειες αυτές πιστεύοντας πως θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα ώστε οι κάτοικοι να ζήσουνε σε ένα υγιές και ειρηνικό περιβάλλον. 

Επιχείρηση καθαριότητας

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΚΛΟΠΗ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΥ-ΠΑΣΑΛΟΜΠΗΧΤΗ

Εκλάπη από την περιοχή του Μεταξουργείο Πασαλομπήτης - Ερπυστριοφόρο χρώματος κίτρινο. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το εικονιζόμενο όχημα να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6973470870, 2108812898.

Δίδεται αμοιβή




ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ

Βρέθηκε σε ερημική περιοχή της Ελευσίνας το υπ’ αριθμό όχημα ΖΜΙ 6218 Mercedes φορτηγό το οποίο είχε κλαπεί στις 04/03 φορτωμένο με τον ανωτέρω ερπυστριοφόρο-πασαλομπήχτη κίτρινου χρώματος (το οποίο και δεν βρέθηκε). Συνελήφθη η σπείρα που παρουσιάζονταν μετά την δημοσίευση της κλοπής ως οι δήθεν κλέφτες και ζητούσαν χρήματα προκειμένου να παραδώσουν το όχημα. Όσοι είχαν την ατυχία να δώσουν χρήματα με την ελπίδα ότι θα παραλάβουν το κλεμμένο όχημα τους έπεσαν για ακόμα μια φορά θύματα απάτης. Συνιστούμε την προσοχή στα θύματα κλοπών, να είναι προσεκτικοί στις συναλλαγές τέτοιου είδους γιατί υπάρχουν και άλλες παρόμοιες σπείρες.