Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ SCANIA


Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού SCANIA που είχαμε αναρτήσει προς αναζήτηση του, για να παραλάβει το όχημα του που οι κλέφτες το είχαν κρύψει σε απόμερο σημείο και στο παρά πέντε γλίτωσε πριν αυτό  καταλήξει στις ειδικές μάντρες που δέχονται αυτά τα βαρέα φορτηγά και σε μια νύχτα τα εξαφανίζουν. Το όχημα εντοπίστηκε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου στην περιοχή με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα. Αξιοπερίεργο είναι δε και το δηλώνουμε για ακόμη μια φορά ότι οι δράστες αυτοί γνωστοί για την δραστηριότητα τους, πως ακόμη διαφεύγουν της σύλληψης. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, απόψε π.χ το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο αναφερόμαστε, οι αρχές ενημερωθήκαν από εμάς και ήρθαν στο σημείο και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη για να παραλάβει το όχημα του στις 22:30. Κατά την άποψη μας, θα έπρεπε να περιμένουν έως τις 03:30 που την ώρα εκείνη γίνονται οι μετακινήσεις αυτών των φορτηγών στις ειδικές μάντρες, έχοντας την δυνατότητα να τους πιάσουν επ’αυτοφώρο.

Παρόλα αυτά θετική εξέλιξη είχε η έκβαση της υπόθεσης μας και ο ιδιοκτήτης παρέλαβε το όχημα του δίνοντας μας τις θέρμες του ευχαριστίες. Εμείς πάλι με την σειρά μας,  ευχόμαστε ολόψυχα να υπάρχει ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή των κλεμμένων οχημάτων και επιτέλους κάποια στιγμή να πιαστεί η σπείρα αυτή η οποία δυστυχώς έχει ταλαιπωρήσει και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί πολύ κόσμο.


ΒΡΕΘΗΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ SCANIA

 
Το εικονιζόμενο φορτηγό μάρκας SCANIA και χρώματος Βυσσινή, βρίσκεται σε περιοχή όπου και καταφεύγουν κλεμμένα οχήματα. Όποιος από τους φίλους αναγνώστες του blogs μας το αναγνωρίζει, ας επικοινωνήσει μαζί μας για να του δώσουμε περεταίρω στοιχεία.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ MERCEDES


Κλάπηκε στις 5/11/2011 φορτηγό MERSEDES 813 λευκό, οδικής βοήθειας από την περιοχή Παλαιού Φαλήρου. Το όχημα είχε κίτρινες πινακίδες με αριθμό κυκλοφορίας ΝΧΑ 6711.
Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κύριο Σάκη στο 6970-033810.
Δίδεται αμοιβή

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Θετική εξέλιξη είχε η έκβαση της υπόθεσης, σχετικά με το κλεμμένο φορτηγό ψυγείο που εκλάπη στις 27/10/11 από το Αιγάλεω με την πολύτιμη βοήθεια  που μας προσφέρανε οι φίλοι αναγνώστες του blogs μας και εντοπίσαμε τους ιδιοκτήτες. Τους δώσαμε όλες τις πληροφορίες που είχαμε συλλέξει και απ’ότι γνωρίζουμε το θέμα το έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές. Ευχόμαστε ολόψυχα να υπάρχει ένα αίσιο τέλος, οι πληροφορίες μας να αποδειχθούν έγκυρες, να βρεθεί το αυτοκίνητο με τα εμπορεύματα και να συλληφθούν επιτέλους οι κακοποιοί αυτοί  οι οποίοι έχουν ρημάξει όλη την Ελλάδα κλέβοντας αυτοκίνητα και φορτηγά μεγάλου κυβισμού, τα οποία τα κόβουνε και τα πουλάνε ως ανταλλακτικά και παλιοσίδερα.