Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΞΙ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"!

Μια σπείρα παραχαρακτών χαρτονομισμάτων συνεργάζεται με ασυνείδητους-απατεώνες οδηγούς ταξί που κάνουν "πιάτσα" στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Σύμφωνα με καταγγελία θύματος , ένας ευτραφής ταξιτζής που οδηγεί ένα παλιό αυτοκίνητο μάρκας Skoda, την πήρε κούρσα έξω από το ξενοδοχείο "Athens Ledra Marriott"-που βρίσκεται στο μέσον περίπου της λεωφόρου Συγγρού- και την άφησε στο προαναφερόμενο σημείο. Κατά την αποβίβασή της έβγαλε από δύο δεσμίδες ένα χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ και ένα των πέντε ευρώ και της έδωσε τα ρέστα. Όταν η καταγγέλουσα πήγε να αγοράσει κάτι από ένα πλησίον περίπτερο την ενημέρωσαν ότι και τα δύο χαρτονομίσματα είναι πλαστά. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πιάτσα των ταξί του αεροδρομίου για να βρει τον ταξιτζή ο οποίος προφανώς είναι συνεργός καλά οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων. Οι συνάδερφοι του-αν φυσικά είναι ο εν λόγω νόμιμος οδηγός ταξί- την πληροφόρησαν πως συστήνεται ως "Λεωνίδας" και την "στήνει" έξω από το αεροδρόμιο για να μεταφέρει τουρίστες σε ξενοδοχεία(σκεφτείται πόσους έχει εξαπατήσει και κάνει διεθνώς ρεζίλι την χώρα μας με το που πατάνε το πόδι τους από το αεροδρόμιο). Η συγκεκριμένη γυναίκα έκλαιγε με λυγμούς γιατί δεν είχε άλλα χρήματα πάνω της και κάποιος ταξιτζής της είπε αν ξέχασε κάτι στο αυτοκίνητο του συναδέρφου του να τον πάρει τηλέφωνο. Μόλις όμως άκουσε για τα πλαστά χαρτονομίσματα που της έδωσε τότε έγινε...καπνός! Άλλος ταξιτζής που παρακολουθούσε το περιστατικό της είπε: "Φύγε κοπέλα μου τι ψάχνεις. Δεν βλέπεις ότι εδώ υπάρχει κλίκα;" 
Η καταγγέλουσα κάλεσε την αστυνομία και η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής: "Αφού δεν πήρες αριθμό κυκλοφορίας δεν μπορούμε να βοηθήσουμε"!!!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – ΜΑΪΜΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ



Αναδημοσιεύουμε το δημοσίευμα αυτό, όχι για να δυσφημίσουμε τα ιδιωτικά γραφεία ερευνών αλλά για να είναι προσεκτικοί οι ενδιαφερόμενοι και να μην ενδίδουν σε εύκολες και απλόχερες υποσχέσεις πως θα τους προσφέρουν πολύ περισσότερα πράγματα που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εφικτό. Να είναι υποψιασμένοι όταν είναι εύκολοι στα αδικαιολόγητα παζάρια πχ. από τα 100€ να πέφτουν στα 30€ προκειμένου να πάρουν την προκαταβολή για να ξεκινήσουν την έρευνα που τους αναθέσατε (και μετά μη τους είδατε)  και ειδικά όταν τα ραντεβού κλείνονται εκτός γραφείου. Βεβαιωθείτε ότι ο συνομιλητή σας είναι πράγματι επαγγελματίας του είδους του  και το βασικότερο δεν θα διστάζετε να ζητάτε την άδεια λειτουργίας γραφείου ερευνών από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

"ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ"




Κραυγή αγωνίας από 50χρονη Κύπρια που ζει στην Αυστραλία και ισχυρίζεται πως είναι κόρη του Γεώργιου Αδαμόπουλου. Τα γεγονότα  που μας περιέγραψε με μεγάλη λεπτομέρεια την κάνουν να πιστεύει πως είναι κόρη του θανόντα βαθύπλουτου επιχειρηματία. Την διαβεβαιώσαμε πως θα τα ερευνήσουμε με μεγάλη προσοχή και κάθε λεπτομέρεια για να αποδειχθεί του λόγου της το αληθές. Φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει και εξέταση DNA
Σας υπενθυμίζουμε πως ο Γεώργιος Αδαμόπουλος ζούσε με τον πατέρα του Νικόλαο στην Αλεξάνδρεια της Αίγυπτου. Μετά την εξαφάνιση του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και μετά από κοπιαστικές έρευνες εντοπίστηκε η μοναδική κληρονόμος του η οποία και αποποιήθηκε της κληρονομιάς.