Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ makeleio.gr) Έπεσαν στη…φάκα γνωστού ντετέκτιβ οι “βρυκόλακες” που αρπάζουν περιουσίες νεκρών με πλαστές διαθήκες!

Κομπίνες εκατομμυρίων ευρώ στήνουν σπείρες απατεώνων που φτιάχνουν πλαστές διαθήκες προκειμένου να ιδιοποιηθούν περιουσιακά στοιχεία νεκρών. Όπως προκύπτει από την πολύμηνη έρευνα του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή- πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας μεθοδεύουν πλαστές διαθήκες για να αρπάξουν τις περιουσίες νεκρών.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:3 ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ...ΑΚΛΗΡΟΙ "ΕΣΒΗΣΑΝ" ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ "ΕΦΑΓΕ" ΜΕ "ΜΑΪΜΟΥ" ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Έχουμε ακούσει όλοι λίγο- πολύ ιστορίες για "ζητιάνους" που στην πραγματικότητα είναι βαθύπλουτοι. Όμως η ιστορία τριών αδερφών στο κέντρο της Αθήνας, που ανέδειξε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, ξεφεύγει από κάθε λογική και παραπέμπει σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Αμύθητη περιουσία, ατελείωτα σκάνδαλα, αγυρτείες, τραπεζικές καταθέσεις, 18 ακίνητα στην Αθήνα και μαϊμού διαθήκες συνθέτουν το παζλ της άκρως ενδιαφέρουσας υπόθεσης που φέρνει στο φως ο γνωστός ντετέκτιβ. Ο ιδιωτικός ερευνητής , Σωκράτης Στρατής Ο Σωκράτης Στρατής, σύμφωνα με πληροφορίες , έφτασε μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας για να ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό που πήραν μαζί τους τα τρία αδέρφια που “έφυγαν” πριν περίπου πέντε χρόνια από την ζωή ξεχασμένα σ’ένα διαμέρισμα της Αθήνας.