Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΛΟΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ;

Στις μέρες μας οι Έλληνες αισθάνονται και είναι πραγματικά ασφαλείς;
Επιτρέψτε μας κύριε Υπουργέ Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να έχουμε διαφορετική άποψη.
Μάλιστα με αποδείξεις. 
Διαταράσσεται καθημερινά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών με την κατακρεούργηση της ψυχολογίας τους και την αφαίμαξη της περιουσίας τους .
Αξιότιμε κύριε Γιάννη Πανούση θα πρέπει να σκύψετε με σοβαρό ενδιαφέρον πάνω από την μάστιγα των κλοπών οχημάτων που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό διαστάσεις...τσουνάμι στην ελληνική κοινωνία. Καθημερινά φτωχοί και έντιμοι πολίτες κλαίνε για τη χαμένη περιουσία τους και σκίζεται κυριολεκτικά η ψυχή τους.
Θα αναφέρω χαρακτηριστικό παράδειγμα άτυχου πολίτη που βρήκε μόνος του τα απομεινάρια του φορτηγού του σε μάντρα επεξεργασίας σκραπ μετάλλων και ζήτησε - για εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων - τη συνδρομή του τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου για να εισπράξει την πλήρη άρνηση.  Έχουμε λάβει πολλές σχετικές καταγγελίες από ιδιοκτήτες Ι.Χ που έπεσαν θύματα κλοπής και μας αναφέρουν πως τα τοπικά αστυνομικά τμήματα της Αττικής συνήθως τους αντιμετωπίζουν με δυσφορία ή αδιαφορία.

Να γνωρίζετε πως όσο αδιαφορείτε για τη σκληρή καθημερινότητα μας και την ποιότητα της ζωής μας τόσο εξοργίζεται το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

"ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΚΛΟΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Ένα πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας σαρώνει τις τελευταίες ημέρες τις γειτονιές της Αθήνας. Οι κάτοικοι τα βράδια κοιμούνται, ενώ τα πρωινά που ξυπνούν αντικρίζουν τα αυτοκίνητά τους ξεχαρβαλωμένα ή να έχουν κάνει...φτερά! Μόνο την Κυριακή 19 Ιουλίου μέσα σε λίγες ώρες καταγράφηκαν τρεις κλοπές αυτοκινήτων στα νότια προάστια. Μέχρι στιγμής τα θύματα είναι εκατοντάδες από την αρχή του μήνα , ενώ οι Αρχές φαίνεται πως έχουν αιφνιδιαστεί από την απίστευτη θρασύτητα των κυκλωμάτων.


Οι δράστες δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη… αδυναμία στα Smart αφού μόνο στην περιοχή της Ν. Σμύρνης κλάπηκαν μέσα σ'ένα εικοσιτετράωρο δύο αυτοκίνητα! Σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποιοί έχουν αναπτύξει μεγάλο δίκτυο και έτσι ενεργούν κατά παραγγελία. Δηλαδή, κλέβουν συγκεκριμένα μοντέλα που επιθυμούν οι "πελάτες" τους.

Θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα αφού βρισκόμαστε πολύ κοντά - μέσω αξιολόγησης του υλικού που έχει αποτυπωθεί - σε εντοπισμό του τρόπου δράσης της συμμορίας κλεπτών.