Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Σχετικά με τον πόλεμο ανακοινώσεων άνευ αξίας μεταξύ των κατοίκων Νεοκτίστων Ασπροπύργου έχω να δηλώσω τα εξής:
Είναι ειρωνεία εις βάρος των θυμάτων που τους εκλάπησαν τα ΙΧ, φορτηγά αυτοκίνητα και βαρέως τύπου οχήματα ,που κόβονται μέρα-νύχτα δίπλα από τα σπίτια τους ,μεταπωλούνται παρανόμως και  διοχετεύονται στο εξωτερικό(με ποιά παραστατικά;)και όλοι να γνωρίζουν ποιοί διενεργούν αυτές τις παράνομες πράξεις και αντί να καταγγέλνουν τα περιστατικά αμέσως στις αρχές σιωπούν προκλητικά με την αιτιολογία πως οι Αρχές δεν ανταποκρίνονται(σ’ αυτό το σημείο μπορεί να έχουν και δίκιο).Επειδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι εννοείται κύριοι των Νεοκτίστων Ασπροπύργου και απευθύνομαι και στις δύο πλευρές (Ρομά-κάτοικοι) πρέπει να μάθει πως ο συνοικισμός σας είναι ίσως ο πρώτος στην Ελλάδα σε εγκληματικότητα και κανείς σας δεν κάνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση.
Ωστόσο περιορίζεστε σ’ένα παιχνίδι εντυπώσεων με άνευ πρακτικής ουσίας επιστολές και ανακοινώσεις χωρίς να αγγίζεται το σοβαρότατο πρόβλημα.
Αν θέλετε να σας ενημερώσω ποιός ευθύνεται για την επικρατούσα παράνομη δράση στην περιοχή ευχαρίστως να σας ξεδιπλώσω την άποψη μου και ίσως να συμβάλω στις περαιτέρω κινήσεις σας. Σας δηλώνω πως η άποψη που έχω σχηματίσει δεν είναι θεωρητική:
1)Φταίτε εσείς οι ίδιοι διότι βλέπετε την εγκληματική δραστηριότητα στην γειτονιά σας και είστε παθητικοί θεατές χωρίς να κάνετε τις νόμιμες ενέργειες για να την σταματήσετε.

2)Φταίνε οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, ενώ δέχονται καταγγελίες δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου μια επ’ αυτοφώρω σύλληψη κυρίως τις βραδινές ώρες που κόβονται κλεμμένα φορτηγά και μέχρι το ξημέρωμα έχουν διοχετευθεί άνευ παραστατκών στην αγορά ή βάσει πλαστών τιμολογίων.

3)Φταίνε οι αστυνομικές αρχές ενώ δέχονται καταγγελίες για κακοποίηση ατόμων που προσφέρθηκαν να πουλήσουν τα φορτηγά τους εφόσον υπογράψανε το παραστατικό όχι μόνο χρήματα δεν πήραν αλλά αντιθέτως ξυλοκοπήθηκαν κιόλας...
Υπάρχει σωρεία παρομοίων περιστατικών που αφορά θύματα εκτός των κατοίκων Νεοκτίστων αλλά δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Επί του παρόντος τα εικονιζόμενα διαλυμένα φορτηγά αυτοκίνητα ας κληθούν οι «ευαισθητοποιημένοι» κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ώστε να βρεθούν οι άτυχοι ιδιοκτήτες τους και δεύτερον με ποιά παραστατικά τα διοχέτευσαν στην αγορά.

Όσο για την δημοτική αρχή δεν χρειάζεται να αναφερθώ είναι τελείως απούσα μ’ότι αυτό συνεπάγεται. Αντί ο δήμαρχος να συμπαραστέκεται με την ντουντούκα τους δικαίως διαμαρτυρόμενους κατοίκους ας στείλει κανένα απορριμματοφόρο στην περιοχή γιατί η δυσοσμία έχει φτάσει μέχρι την Ομόνοια.

Με εκτίμηση,

Σωκράτης Στρατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου