Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Κου Α. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ

Καλησπέρα κ. Στρατή,
Κατηγορηματικά σας διαβεβαιώνω, ότι το γάλα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας δεν έχει κοπεί και ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο για τα 1300 παιδιά που φιλοξενούνται.
Όσον αφορά σε αυτά που αναφέρετε, ήδη βρήκα και επικοινώνησα με τις 18 από τις 20 διευθύντριες των σταθμών, οι οποίες και υπογράμμισαν ότι το γάλα χορηγήθηκε σήμερα κανονικά στα παιδιά.
Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τις δύο που απομένουν, τις οποίες δεν βρήκα μέχρι στιγμής , ώστε να ολοκληρώσω την έρευνα για όσα αναφέρετε. Επανέρχομαι στην διαβεβαίωση, ότι το γάλα ούτε κόπηκε ούτε πρόκειται να κοπεί.
Τέλος, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας δεν πληρώνουν τροφεία οι χαμηλόμισθοι και οι πολύτεκνοι, που αποτελούν περίπου το 1/2 των παιδιών, ενώ είναι αληθές ότι όσοι έχουν εισόδημα 40.000 ευρώ στην φορολογική τους δήλωση καταβάλλουν 70 ευρώ μηνιαίως για το πρώτο παιδί και 35 ευρώ για το δεύτερο παιδί.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ
Δήμαρχος Περιστερίου


Σχόλιο:


Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Κος Ανδρέας Παχατουρίδης, με την άμεση ανταπόκρισή του απέδειξε για μια ακόμη φορά πως κατά τεκμήριον είναι ο πιο επιτυχημένος δήμαρχος της ευρύτερης περιοχής. Δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του  και νιώθω-αν και δεν είμαι δημότης Περιστερίου- ηθικά πως είμαι εν δυνάμει ψηφοφόρος του.
Με εκτίμηση,
Σωκράτης Στρατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου