Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ

Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου ένας νεαρός άνδρας 21 ετών, που ήτανε ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της περιοχής, για σωρεία ληστειών σε σπίτια και κακοποίηση ηλικιωμένων της περιοχής, προκειμένου να τους ληστέψει. Ο συγκεκριμένος νεαρός κατηγορείται ότι είχε διαπράξει ληστεία σε κατoικία ηλικιωμένου στα Νεόκτιστα την ώρα που κοιμότανε μαζί με συνεργό του, του οποίου(γέροντα)  αφαιρέσανε με την βία χρήματα, ένα δαχτυλίδι και κινητό τηλέφωνο. Οι ereunes εντοπίσανε και μιλήσανε με τον ίδιο τον παθόντα, και διαπιστώσαμε ιδίοι σώματι τον τρόμο που υπέστη ο ατυχής γέροντας και τα σημάδια της κακοποίησης φαίνονται στο πρόσωπο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κάτοικοι γνωρίζουν την δράση του συλληφθέντος και της παρέας των ληστών κακοποιών, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης και φοβούνται να αποκαλύψουν τα ονόματα τους, διότι απειλείται η ζωή τόσο των ιδίων και όσο και της οικογένειας τους από τους εν λόγο κακοποιούς, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον αθίγγανοι.
Πληροφορίες τελευταίας στιγμής μας λένε ότι ο ατυχής ηλικιωμένος πιέζεται από αγνώστους, να αλλάξει την αρχική του κατάθεση που φωτογραφίζει τον συλληφθέντα.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα εξακριβώθηκε ότι η ανωτέρω σπείρα έχει διαπράξει άλλες εννέα ληστείες σε βάρος ιδιοκτητών οικιών στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την νεοτέρα κατάθεση του θύματος και τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρχές εις βάρος του συλληφθέντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου