Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ- ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΣ



Είναι η επαγγελματική ομάδα που εξασκεί το επάγγελμα της (έρευνες) κάτω από αυστηρά δύσκολες συνθήκες. Δύσκολες, διότι τα προβλήματα στα οποία καλείται να προσφέρει την βοήθεια της είναι τόσο πολύπλοκα που πολλές φορές προκειμένου για την επίτευξη του στόχου τους, όπως οι ίδιοι ομολογούν, φτάνουν να αγγίζουν την γκρίζα ζώνη της παρανομίας.
Τα προβλήματα που καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ και άλλες υποθέσεις Αστικού Δικαίου. Ένα από τα προβλήματα-που και οι ίδιοι θεωρούν από τα σοβαρότερα-είναι η προστασία των ανηλίκων από τα ναρκωτικά, δηλαδή μια περίπτωση που δυστυχώς οι γονείς δυσκολεύονται να την αντιμετωπίσουν από μόνοι τους είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω του ότι και οι αρχές αδυνατούν να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες ξεχωριστά για το κάθε παιδί.  
Για να  μην μακρηγορούμε, προκειμένου να προσφερθούν οι ανωτέρω υπηρεσίες και να έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει τα γραφεία στα οποία θα απευθύνονται  οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις: 
1)Προκειμένου να μην πέσουν θύματα απάτης, να επισκέπτονται οι ίδιοι το γραφείο και να έρθουν σε άμεση επαφή με τον ερευνητή στην έδρα του.
      2)Να βεβαιωθούν ότι το γραφείο διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που εκδίδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο προκειμένου να δώσει αυτή την πιστοποίηση κάνει αυστηρή εξέταση.
     3) Όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενη ενημέρωση μας, να είναι υποψιασμένοι όταν είναι εύκολοι στα αδικαιολόγητα παζάρια πχ. από τα 100€ να πέφτουν στα 30€ προκειμένου να πάρουν την προκαταβολή για να ξεκινήσουν την έρευνα που τους αναθέσατε (και μετά μη τους είδατε)  και ειδικά όταν τα ραντεβού κλείνονται εκτός γραφείου από μη επαγγελματίες.
   4)Θα είναι επιφυλακτικοί ως προς το οικονομικό θέμα και δεν θα δίνουν χρήματα κατά την διάρκεια της έρευνας εάν αυτά δεν είναι δικαιολογημένα και εάν δεν παρουσιάζονται τα μέχρι στιγμής ντοκουμέντα και στοιχεία που έχουν συλλέξει.

Τέλος, επειδή πολλά συμβαίνουν και σε αυτό τον κλάδο, για την προστασία των ενδιαφερομένων ας είναι προσεκτικοί και να έχουν στο νου τους τις ανωτέρω επισημάνσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου