Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΦΟΡΤΗΓΩΝ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπήκαμε στο γκέτο της τσιγγάνικης μαφίας του Μενιδίου και του Ζεφυρίου και σας ξεδιπλώνουμε με εικόνες τον τρόπο που δρουν οι εγκληματικές ομάδες που σαρώνουν την Αθήνα σε κλοπές αυτοκινήτων και φορτηγών τους τελευταίους μήνες.Ο Σωκράτης Στρατής και το έμπειρο γραφείο του από τον περασμένο Ιούλιο βρισκόταν στα ίχνη της σκληρής σπείρας κλοπής Ι.Χ και φορτηγών. Η πρώτη εξαρθρώθηκε με "χειρουργικό" τρόπο κατόπιν της συνδρομής μας με τα λεπτομερή στοιχεία αλλά και αναλυτική παράθεση της δράσης της στις Αρχές.
Φυσικά να επαινέσουμε τη ΓΑΔΑ για την αποτελεσματική αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, των Ο.Π.Κ.Ε. και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Να επισημάνουμε πως η πολυπραγμοσύνη και οι τεχνικές γνώσεις των τσιγγάνων κλεφτών - σε συνεργασία με αλλοδαπούς εγκληματίες - εξελίσσονται παράλληλα με τις μεθόδους αντικλεπτικής προστασίας. Είναι αγώνας ταχύτητας ανάμεσα σε αυτούς που κατασκευάζουν αντικλεπτικά συστήματα και σε αυτούς που προσπαθούν να τα παραβιάσουν. Ο ιδιωτικός ερευνητής , Σωκράτης Στρατής , χρόνια τώρα εξιχνιάζει υποθέσεις σε περιοχές που σκιάζει την κοινωνία το "άβατο" των μαφιόζων . 

Όπως την περιοχή του Μενιδίου και του Ζεφυρίου όπου τσιγγάνοι έχουν δημιουργήσει οργανωμένες εγκληματικές ομάδες που έχουν βαρύ οπλισμό και θησαυρίζουν από τις κλοπές αυτοκινήτων, το εμπόριο όπλων-ναρκωτικών και άλλες εγκληματικές ενέργειες...

Τέλος να τονίσουμε πως για να χτυπηθεί στην καρδιά της η μαφία κλοπής αυτοκινήτων πρέπει να πρώτα να "κοπούν" τα συγκοινωνούντα δοχεία της που είναι οι επιτήδειοι κλεπταποδόχοι έμποροι ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών, μάντρες Ι.Χ. που πωλούν κλεμμένα με παραποιημένα στοιχεία καθώς και μεγάλη μερίδα "αμαρτωλών" επιχειρήσεων σκραπ και ανακύκλωσης μετάλλων που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας.


 
Διαβάστε επίσης τις σχετικές αναρτήσεις:

ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ ΤΑ Ι.Χ. ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΛΟΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ;

"ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΚΛΟΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου