Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ" ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!


Στη διάρκεια έρευνας του γραφείου μας στην περιοχή Νεοκτίστων Ασπροπύργου, μετά από καταγγελία , εντοπίσαμε "νεκροταφείο" κλεμμένων αυτοκινήτων .

Συγκεκριμένα καταγράψαμε πέντε καμμένα οχήματα τα οποία είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Κάποια από τα οχήματα αναγνωρίστηκαν απο τους αριθμούς πλαισίου καθώς οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, τα είχαν κάψει ολοσχερώς και είχαν αφαιρέσει από αυτά τις πινακίδες κυκλοφορίας, μαζί προφανώς με τα ανταλλακτικά μέσα από τα "σπλάχνα" τους.

Είναι προφανές ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν τα κλεμμένα Ι.Χ. για διάπραξη εγκληματικών ενεργειών και στη συνέχεια τα πυρπόλησαν για να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα εντοπισμού σ'αυτά δακτυλικά αποτυπώματα και τυχόν ίχνη DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έπεσαν στην αντίληψη του ιδιωτικού ερευνητή , Σωκράτη Στρατή, ορισμένα από τα κλεμμένα τετράτροχα οι επιτήδειοι τα χρησιμοποιούν για συναντήσεις με υποψήφια ανυποψίαστα θύματα που πωλούν μέσω αγγελιών τα φορτηγά και επιβατικά οχήματα τους. 

Στη συνέχεια με την άσκηση βίας τα αποσπούν από τους ιδιοκτήτες τους. Επίσης τα κλεμμένα Ι.Χ. τα επιστρατεύουν σε ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου