Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ" ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΛΑ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ

Η υπόθεση εξαφάνισης της Elena Oltersdorf παραπέμπει σε έργο μυστηρίου που θα ζήλευε ακόμα και η πιο διάσημη συγγραφέας, Αγκάθα Κρίστι.






 Η 50χρονη Elena Oltersdorf εξαφανίστηκε στις 11/06/2016 από την περιοχή Πετράλωνα - Ταύρος. ‘Έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και η ζωή της διατρέχει άμεσο κίνδυνο. Το γραφείο μας ,από την πρώτη κιόλας στιγμή της ενημέρωσής μας για την περίεργη υπόθεση, ξεκίνησε την έρευνα για τον άμεσο εντοπισμό της. Οι ενδείξεις καταδεικνύουν πως άτομα του στενού φιλικού περιβάλλοντός της έχουν συγκεκριμένα οικονομικά ερείσματα τα οποία πιθανώς να όπλισαν τα παράνομα και εγκληματικά ένστικτά τους για να καταστρώσουν σατανικό σχέδιο εξαφάνισής της. Συγκεκριμένα κατά τα πρώτα εικοσιτετράωρα που είχαν χαθεί τα ίχνη της Elena Oltersdorf κάποιοι επιτήδειοι έκαναν χρήση των πιστωτικών καρτών της προχωρώντας σε αγορές μεγάλου ύψους καθώς και σε μεταφορά χρημάτων προς δύο τραπεζικούς λογαριασμούς.


Το γραφείο μας ήδη έχει συλλέξει τα αναγκαία στοιχεία για τα δύο ύποπτα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την παράνομη δραστηριότητα με τις πιστωτικές κάρτες της 50χρονης και έχει ενημερώσει τις Αρχές.

Τέλος να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Διοικητή, στους Αξιωματικούς και σε όλους εν γένει τους υπηρετούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ταύρου για την προσήλωση και προσπάθειά τους για την διαλεύκανση της υπόθεσης.




Παρακαλείται όποιος έχει δει την Elena Oltersdorf να επικοινωνήσει άμεσα στο τηλ: 8017007707, ή με το Α.Τ Ταύρου 210-3418132 ή στο 694 7375940 με τον ιδιωτικό ερευνητή Σ.Στρατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου