Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ακόμα μια κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου μάρκας Mercedes 8586 και χρώματος μπλε, εκλάπη στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Η γνωστή σπείρα, κάλεσε τον ιδιοκτήτη από την Θεσσαλονίκη που τον βρήκαν μέσω internet, ο οποίος είχε δημοσιεύσει αγγελία για την πώληση του συγκεκριμένου φορτηγού. Μετά από επικοινωνία που είχε προηγηθεί, εμφανίστηκαν τρία νεαρά άτομα τσιγγάνοι στην καταγωγή, με ένα Ι.Χ μάρκας BMW χρώματος λευκό. Τον οδήγησαν πίσω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, σε μια μεγάλη αλάνα. Μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν, συμφώνησαν στο ποσό και ο ιδιοκτήτης υπέγραψε το τιμολόγιο πώλησης. Εν συνεχεία, τα δυο άτομα που κατά δήλωση τους ήταν αδέλφια ηλικίας από 25 έως 30 ετών, πήραν στα χέρια τους το τιμολόγιο αγοράς, έβαλαν τον πωλητή στην BMW και τον μετέφεραν στα Άνω Λιόσια και σταματήσανε στην καφετέρια ΝΙΚΟΣ. Ο μεγαλύτερος αδελφός έφυγε λέγοντας ότι πάει να φέρει τα χρήματα από το σπίτι που βρίσκεται δίπλα, και έμεινε ο πωλητής με τον μικρότερο αδελφό ο οποίος στη συνέχεια προφασίστηκε ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα και εξαφανίστηκε με την λευκή BMW παίρνοντας μαζί του όχι μόνο το τιμολόγιο πώλησης αλλά και ολόκληρο το μπλοκ.

Παρακαλούμε, όποιος δει η γνωρίσει το εικονιζόμενο φορτηγό, να τηλεφωνήσει στον ιδιοκτήτη στο τηλέφωνο 6973203830 κος. Στέλιος ή στα τηλέφωνα του ereunes

Δίδεται αμοιβή.

Υ.Γ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ Η ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ KAI OXI MONO, NA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOCK ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου