Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η ΑΛΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΛΟΠΗΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Εντοπίσαμε, και φωτογραφίσαμε την αλάνα με τα γνωστά πλέον σε όλους μας κλεμμένα-κομμένα φορτηγά. Άγνωστο παραμένει μέχρι και αυτή την στιγμή, σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη αλάνα και η επιχείρηση "φάντασμα" η οποία δρα κυρίως τις νυχτερινές ώρες στο χώρο αυτό.

Υπάρχουν άτομα άγνωστα, που περιφρουρούν προκλητικά την καταπατημένη έκταση, και κοιτούν περίεργα ακόμα και τους περαστικούς. Όπως καταλαβαίνετε, κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει και να περάσει από τον συγκεκριμένο χώρο, πόσο μάλλον να μπει και μέσα σε αυτόν. Τα φορτηγά που κατορθώσαμε να φωτογραφίσουμε και σας παρουσιάζουμε όπως είναι σήμερα, σίγουρα ανήκουν σε ιδιοκτήτες που έπεσαν θύματα οι οποίοι και τα ψάχνουν.

Όποιος αναγνωρίσει το φορτηγό του στις εικόνες που παραθέτουμε, είμαστε στην διάθεση του, να του παράσχουμε αφιλοκερδώς οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε.

1 σχόλιο:

  1. Oti nane gia ton poutso kani.o.eremnitis tis selidas giati ekei pou pripi na paei na vri ta klemena den paei tous kalipti ekei pou den prepi na.pigeni pigeni tora pige kai fotografise autokinita apo sinergio kai ta theori klemena o malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή