Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΕΣ–ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ-ΔΙΔΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΚΛΗΡΩΝ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ

Tεράστιες περιουσίες έχουν ξεμείνει στα αζήτητα και σε αρκετές περιπτώσεις λυμαίνονται από ...επιτήδειους. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ καταθέσεων που προέρχονται από σχολάζουσες κληρονομιές λιμνάζουν σήμερα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στην Εθνική Τράπεζα κ.α., καθώς η διαδικασία αναγνώρισης του κληρονομικού δικαιώματος στην καλύτερη περίπτωση απαιτεί την παρέλευση οκταετίας.
Συγκεκριμένα, ως σχολάζουσα κληρονομιά νοείται κάθε περιουσία αποβιώσαντος χωρίς κληρονόμους. Οι περιουσίες αυτές εκκαθαρίζονται και διοικούνται προσωρινά από κηδεμόνες (δικηγόρους, εφοριακούς, συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους), οι οποίοι και τις διαχειρίζονται µέχρι την παράδοσή τους στους κατά νόμο κληρονόμους. Εάν οι κληρονόμοι δεν βρεθούν, το Δημόσιο αναγνωρίζεται ως εξ αδιαθέτου κληρονόμος της σχολάζουσας.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά κρούσματα πλαστών διαθηκών με «συγγενείς-φαντάσματα».
Όπως διαπιστώνουμε από την ενδελεχή έρευνά μας το μέχρι σήμερα διαβλητό σύστημα ελέγχου και άμεσης ανάληψης του πλήθους των κληρονομιών δημιουργεί συνθήκες ιδιοποίησης από τους επιτήδειους, οι οποίοι με πλαστές διαθήκες εμφανίζουν ιδιώτες-συνήθως αχυράνθρωπους-ως κληρονόμους.
Η πολυετή πείρα μας έχει οδηγήσει σε συλλογή ακράδαντων στοιχείων για την εξάρθρωση εγκληματικών συμμοριών που έφτιαχναν πλαστές διαθήκες για να ιδιοποιηθούν στη συνέχεια περιουσιακά στοιχεία νεκρών .


Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ανεύρεση συγγενών για κάθε περιουσία αποβιώσαντος χωρίς κληρονόμους.

Αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας παρόμοια υπόθεση εις βάρος άκληρου αποβιώσαντος παρακαλούμε επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο: 2108812898 ή στο mail:info@detectiv.gr

Δίδεται νόμιμη αμοιβή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου