Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΕΟ!

Ο Mateo Dulla 11 μηνών, στις 7/9/2008 και ώρα 18:30 απήχθη από το Κουκάκι. Έχει γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά, ύψος 75 εκ., βάρος 10 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.

Αναζητείται άντρας Συριακής καταγωγής που χρησιμοποιεί κατά περίσταση το όνομα HAJSAN KARIMO (35 ετών) καθώς και άλλα ψευδή στοιχεία για αποφύγει την σύλληψη του από τις αρχές.. Έχει ύψος 1,67 μ. και βάρος περίπου 60 κιλά






                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ο εν λόγω φέρεται να απήγαγε τον Mateo Dulla τότε 11 μηνών, στις 7/9/2008 και ώρα 18:30  από το Κουκάκι. Ο μικρός Ματέο έχει γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.


Σας παραθέτουμε σειρά φωτογραφιών με την βοήθεια της τεχνολογίας για τις τυχόν παραλλαγές της εμφάνισης του HAJSAN KARIMO.
 
 
 














Δίδεται αμοιβή για έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες που θα μας οδηγήσουν στην ανεύρεση του ,περίπου 2,5 ετών σήμερα, MATEO DULLA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου