Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ" ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της μοναδικής κληρονόμου του βαθύπλουτου Γεωργίου Αδαμόπουλου, Έλληνα επιχειρηματία εξ Αιγύπτου.
Μια σημαντική πληροφορία πιστεύουμε πως σύντομα θα ρίξει φως στο μυστήριο.
Συγκεκριμένα έφτασε στα χέρια μας επιστολή από ευαισθητοποιημένο αναγνώστη για την οποία μας πληροφόρησε πως αποστολέας είναι η εξαφανισθείσα!
Συγκρίνωντας και εμείς με παλαιότερο ιδιόχειρο γράμμα που είχαμε λάβει (και είχαμε τότε την διαβεβαίωση από άτομο που επικοινώνησε μαζί μας το οποίο μας συστήθηκε ως Δέσποινα Βελισσαρίου πως αποστολέας ήταν η ίδια και για του λόγου το αληθές μας έδωσε λεπτομέρειες που αφορούσαν τον Γεώργιο Αδαμόπουλο) διαπιστώσαμε φοβερές ομοιότητες...
Τις επιστολές-ντοκουμέντο που παραθέτουμε , τις θεωρούμε ιδιαίτερα σοβαρές.
Μετά από σχολαστική ανάλυση και ταυτοποίηση του γραφικού χαρακτήρα μας κάνει να αισιοδοξούμε πως θα μας οδηγήσει στην εξαφανισθείσα κληρονόμο ή στο κύκλωμα που παρουσιάζεται ως η Δέσποινα Βελισσαρίου.

Αυτό που διαπιστώνουμε είναι πως βρισκόμαστε κοντά στον εντοπισμό του αποστολέα των δύο επιστολών και ήδη έχουμε ενημερώσει τους οικείους της για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.



Να σημειώσουμε πως αν και τώρα οι ίδιοι κύκλοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα ,στέλνοντας επιστολές που στοχεύουν στην δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, επαναλαμβάνουμε πως η υπόθεση για μας θα κλείσει μόνο όταν βρούμε την Δέσποινα Βελισσαρίου ,όχι δια αλληλογραφίας, αλλά αυτοπροσώπως!

Και θεωρούμε πλέον πως είναι θέμα χρόνου...

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες και τα στοιχεία που φτάνουν στο "ereunes" και σας διαβεβαιώνουμε πως όλα είναι χρήσιμα και αξιοποιούνται με τον πιο σχολαστικό τρόπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου