Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ "ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ MATEO

Ο Mateo απήχθη από τον πατέρα του.Θεωρείται ότι η απαγωγή του, είναι πράξη εκδίκησης.Ο Mateo Dulla, εξαφανίστηκε στις 7/9/2008 και ώρα 18:30 από το Κουκάκι.Ο Mateo είναι σήμερα περίπου 2,5 ετών, τα μαλλιά του είναι καστανά, τα μάτια του είναι γκριζοπράσινα, ενώ όταν εξαφανίσθηκε είχε ύψος 75 εκ. και το βάρος του ήταν 10 κιλά.
Φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια.
Απήχθη από τον πατέρα του , Hajsan Karimo ,Συριακής καταγωγής, (36 ετών). Έχει ύψος 1,67 μ. και βάρος 60 κιλά.Ο πατέρας του  φέρεται να εξέλαβε την εγκυμοσύνη ως "πίεση" για να νυμφευθεί  κάτι που τον ώθησε να εγκαταλείψει την έγκυο φίλη του.
Όταν γεννήθηκε το μωρό έδειξε πως ξεπέρασε την άρνηση του και μετά από δικές του εκκλήσεις ,συνάντησε τον γιό του. Η τρίτη επαφή τους όμως στάθηκε μοιραία...
Σύμφωνα με την μητέρα,  κατά την τελευταία συνάντηση τους σε καφετέρια του Κουκακίου προσποιούμενος ο απαγωγέας πως ήθελε να περάσει λίγη ώρα μόνος με το παιδί , της το απέσπασε με δόλο και από τότε αγνοείται η τύχη του μικρού Mateo.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Hajsan Karimo στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για αδικήματα όπως πλαστογραφία, παραποίηση ταξιδιωτικών εγγράφων(πράγμα που μας ανησυχεί ιδιαίτερα διότι μπορεί να το φυγαδέψει με πλαστά έγγραφα και ψευδή στοιχεία δικά του όσο και του παιδιού).
Ο απαγωγέας , σύμφωνα με την μητέρα, κυκλοφορούσε με διάφορα ονόματα χωρίς άδεια παραμονής και εργαζόταν περιστασιακά ως τραγουδιστής σε διάφορα νυχτερινά κέντρα με αραβική μουσική , ελαιοχρωματιστής, και ήταν αναμεμειγμένος σε σπείρα παραχάραξης ταξιδιωτικών και άλλων δημοσίων εγγράφων και είχε μάλιστα συλληφθεί.
Παρά το γεγονός πως με την απαγωγή του μικρού Mateo έχει ασχοληθεί ,εκτός από το "Χαμόγελο του παιδιού", και σημαντική μερίδα των ΜΜΕ δυστυχώς ,όπως μας ενημέρωσε η μητέρα του, δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ίχνη του γιού της.

Οι "ereunes" αξιοποιούν σχολαστικά όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα και μπαίνουν δυναμικά στην προσπάθεια ανεύρεσης του μικρού Mateo.
Αναμένουμε και την δική σας βοήθεια στο email μας: stratis@detectiv.gr με την διαβεβαίωση πως  θα κάνουμε διεξοδική έρευνα για τις δικές σας πολύτιμες πληροφορίες που θα λάβουμε.
Αρωγός της προσπάθειας μας είναι η γνωστή ποινικολόγος Φωτεινή Βερνέζη  η οποία συνδράμει αποφασιστικά με την νομική στήριξη της για την θετική έκβαση της υπόθεσης.



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου